Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Liam Howlett και ο Maxim των Prodigy έδωσαν πρόσφατα μία συνέντευξη στην οποία μίλησαν μεταξύ άλλων και για τις σκέψεις τους να αρχίσουν να κυκλοφορούν από δω και στο εξής τη μουσική τους με λίγο διαφορετικό τρόπo. 

Το συγκρότημα ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι θεωρεί πως η όλη διαδικασία ηχογράφησης ενός ολόκληρου δίσκου είναι πλέον ξεπερασμένη αλλά και...βαρετή. 

Ο Howlett συγκεκριμένα δήλωσε πως «Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το να γράψουμε ακόμα έναν δίσκο. Προσωπικά το βαριέμαι πια αφόρητα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κυκλοφορήσουμε κάποια EP που ολοκληρώνονται και πιο γρήγορα. Ναι, αυτό θα είναι η καλύτερη λύση για όλους». Και ο Maxim από δίπλα συμπλήρωσε ότι «Ένας δίσκος μπορεί να σου πάρει και 5 ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί. Ο κόσμος όμως είναι πεινασμένος. Είμαστε πεινασμένοι για μουσική. Είναι καλύτερο να κάνεις πράγματα γρήγορα και να αφήνεις τη μουσική να κυκλοφορεί».

Πέρα από από το πώς βλέπουν οι ίδιοι τη θέση τους στη δισκογραφία το συγκρότημα τόνισε ότι θεωρεί πως η πτώση των albums άρχισε πριν από περίπου 10 χρόνια με την εξάπλωση του ίντερνετ και ότι συνεχίζεται με ραγδαίους ρυθμούς μέχρι σήμερα. Και ότι αυτή είναι μία κατάσταση που δεν πρόκειται να αλλάξει. 

{youtube}_3R_Gc0ClfQ{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured