Αναστασία Τουρούτογλου

Aν πάντως το καλοσκεφτείς, σπουδαίο φεστιβάλ δεν είναι ούτε αυτό που το περιμένεις πώς και τι, ούτε αυτό που τις ημέρες διεξαγωγής του γίνεται κακός χαμός. Είναι αυτό που δύο εβδομάδες αφού έχει τελειώσει ασχολούμαστε ακόμη μαζί του.

Και οι Who ασχολούνται ακόμη μαζί του. Ο λόγος φυσικά για το Glastonbury όπου το συγκρότημα εμφανίστηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου σε ένα set το οποίο κανονίστηκε περίπου την τελευταία στιγμή αφού το γκρουπ αποτέλεσε την λύση αντικατάστασης του Prince. 

Τώρα τα μέλη του συγκροτήματος εμφανίζονται πάρα πολύ δυσαρεστημένα με την οργάνωση του φεστιβάλ κατηγορώντας τους διοργανωτές ότι «σαμποτάρανε» την εμφάνιση τoυς. 

Το συγκρότημα που έπαιξε στην σκηνή Pyramid του φεστιβάλ ισχυρίζεται πως ο κόσμος δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως ότι αυτοί είναι που αντικαταστήσουν τελικά τον Price με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Την ίδια στιγμή τους κατηγορούν ότι τα μηχανήματα στα οποία είχαν κάνει προσεκτικό soundcheck ώστε να είναι ρυθμισμένα σωστά είχαν «πειραχτεί». 

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι ανάλογο σε ολόκληρη τη ζωή μας. Ευτυχώς είμαστε πολύ καλοί στο να συνδέουμε πράγματα και να ρυθμίζουμε τα μηχανήματα οπότε αποκαταστήσαμε τη...ζημιά αμέσως», δηλώνουν στο blog που φιλοξενεί τις παράξενες κατηγορίες τους.

{youtube}6IVwkz-BQGc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured