Αναστασία Τουρούτογλου

 

Εμείς τον μάθαμε και τον αγαπήσαμε για τις απίστευτες κιθαριές του στους Deep Purple και στους Rainbow, αλλά εκείνος κάπου αργότερα γνώρισε την Candice και έμπλεξε με τα renaissance folk και τους Blackmore's Night. 

Ερωτεύτηκε τέλος πάντων ο Αρχηγός, ήταν και ωραίο κορίτσι η Candice, κατανόηση έχουμε –και για να είμαστε και δίκαιοι, τα πρώτα άλμπουμ των Blackmore's Night ήταν συμπαθητικά, αν και μια συναυλία τους στο Λίβερπουλ έχει αφήσει μεγάλα τραύματα στην υπογράφουσα, με όλους τους βαρεμένους που είχαν έρθει ντυμένοι με Αναγεννησιακά κοστούμια. Αλλά ο καιρός πέρναγε, οι Blackmore's Night γίνονταν όλο και πιο αφελείς, ο δε Ritchie δεν έδειχνε καμία νοσταλγία για το ένδοξο παρελθόν.

Φέτος επιτέλους, κάτι ένιωσε. Και, έστω για λίγο, θα επιστρέψει στο σκληρό ροκ εν ρολ: μιλώντας στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ανακοίνωσε πως στήνει μια μπάντα με την οποία θα παίξει τραγούδια των Deep Purple και των Rainbow. Δεν μας είπε ποιοι θα συμμετέχουν, αλλά δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε, αφού το πλάνο είναι να παίξουν 3 συναυλίες μέσα στον μήνα, όλες στη Γαλλία.  

Κατά τα λοιπά, κύριο ενδιαφέρον του παραμένουν οι Blackmore's Night, με τους οποίους έχει και έτοιμο νέο άλμπουμ: το All Our Yesterdays θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία τον Σεπτέμβριο.

{youtube}EJ29pVhsdMs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured