Αναστασία Τουρούτογλου

Η Bobbi Kristina Brown, η κόρη της Whitney Houston και του Bobbi Brown πέντε περίπου μήνες μετά το μη αναστρέψιμο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη μεταφέρθηκε τελικά σε ειδικό κέντρο περίθαλψης. 

Η Bobbi Kristina βρέθηκε τον Ιανουάριο αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στην Τζόρτζια και από τότε βρίσκεται σε τεχνητό κώμα. Ενώ οι ιατρικές προβλέψεις έδειχναν αρχικά ότι η κατάσταση της υγείας της ήταν πολύ κρίσιμη κάποια στιγμή μέσα στον Απριλίου ο πατέρας της ανακοίνωση ότι η κόρη του  «έχει ξυπνήσει».

Παρόλα αυτά από την μεριά της οικογένειας  Ηοuston τα νέα φθάνουν αρκετά διαφορετικά αφού μέσα από επίσημη ανακοίνωση μαθαίνουμε πως «Η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα συνεχίζει να χειροτερεύει. Έχει μεταφερθεί στη φροντίδα ειδικού ξενώνα. Πλέον βρίσκεται στα χέρια του Θεού.   

Την ίδια στιγμή το πρακτορείο Reuters μεταφέρει ότι ο σύντροφος της Bobbi, Νick Gordon, ο οποίος την βρήκε αναίσθητη στην μπανιέρα, αντιμετωπίζει μήνυση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, με την κατηγορία ότι της προκάλεσε επικίνδυνους τραυματισμούς, καθώς και για υπεξαίρεση χρημάτων από τον τραπεζικό της λογαριασμό όσο καιρό βρίσκεται σε κώμα. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured