Αναστασία Τουρούτογλου

 

O Eddie Van Halen σίγουρα δεν είναι ο πιο συμπαθής τύπος που μπορεί να γνωρίσεις ανάμεσα στους ταλαντούχους του χαρντ ροκ στερεώματος –ορισμένοι λένε, μάλιστα, ότι μόνο με τον Yngwie Malmsteen συγκρίνεται σε παραφουσκωμένο εγώ. Όμως, αν σου δώσει συνέντευξη, θα σου πει ακριβώς ό,τι σκέφτεται, χωρίς να ανησυχεί για το πώς ίσως ακουστεί στην κοινή γνώμη.

Η ροκ Αμερική, λοιπόν, συζητά ιδιαιτέρως την πολύ πρόσφατη συνέντευξή του στο Billboard, στην οποία ο Ολλανδός μάγος της ηλεκτρικής δήλωσε ορθά-κοφτά πως αγνοεί εντελώς τη δισκογραφία των Metallica, των Radiohead και των Guns N' Roses, πως το τελευταίο άλμπουμ που πήγε να αγοράσει ήταν το So του Peter Gabriel το... 1986(!) και πως από τη σόλο δισκογραφία του Ozzy Osbourne ξέρει μόνο το "Crazy Train".

Εκεί όμως που έδωσε ρέστα, είναι όταν είπε πως δεν έχει ακούσει ούτε ένα από τα γκρουπ που όλα αυτά τα χρόνια έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Van Halen. «Αυτό με κάνει καθίκι;» ρώτησε τον Chuck Klosterman, που του έπαιρνε τη συνέντευξη.

Όλοι φυσικά περίμεναν να δουν τι θα έλεγε για τη σχέση του με τον David Lee Roth, τώρα που είναι και πάλι στους Van Halen και θα φύγουν για μια μεγάλη αμερικάνικη περιοδεία. Ακόμα κι εκεί όμως, δεν υπήρξε διπλωματικός. Παραδέχτηκε πως για πολλούς οπαδούς η φωνή-συνώνυμο του γκρουπ είναι εκείνη του Roth, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι οι δυο τους δεν έχουν καμία σχέση, πως ο Roth δεν θέλει να είναι φίλοι. Και μάλιστα τον κριτίκαρε διότι δεν λέει να καταλάβει πως δεν είναι πια 20άρης, μα 60άρης: «Εγώ τουλάχιστον σταμάτησα να βάφω το μαλλί, δεν θα ξαναείμαι νέος πια».

{youtube}1igFH3gEV6M{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured