Αναστασία Τουρούτογλου

 

Η Dolly Parton ποτέ δεν κάθεται στ' αυγά της. Τα έφερε από εδώ, τα έφερε από εκεί και να που θα ξαναβρεθεί headliner σε ένα μεγάλο σόου αυτό το καλοκαίρι, 12 χρόνια αφότου έκανε κάτι τέτοιο για τελευταία φορά.

Πιο συγκεκριμένα, στις 31 Ιουλίου θα εμφανιστεί στην ιστορική σκηνή του Ryman Auditorium στο Νάσβιλ του Τενεσί, αναλαμβάνοντας να είναι εκείνη φέτος που θα προσωποποιήσει την ετήσια εκδήλωση "The Gift of Music", η οποία ενισχύει οικονομικά το W.O. Smith School of Music του Νάσβιλ. 

«Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά», δήλωσε η πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη Ντόλυ, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να έχουν όλα τα παιδιά την ευκαιρία να τα αγγίξει η μαγεία της μουσικής. Η Parton θα παρουσιάσει όπως ανακοίνωσε ένα Pure & Simple σετ βασισμένο σε όλη της την καριέρα. 

Τα εισιτήρια βγήκαν στην αγορά χθες, εσείς μετρήστε σε πόσες μέρες θα γίνει sold-out η εκδήλωση. Δύο άλλες συναυλίες, σχεδιασμένες για το Dollywood τον Αύγουστο (και πάλι υπέρ καλού σκοπού, για παιδιά ξανά), είναι ήδη sold-out. 

UPDATE: Η ίδια η Dolly Parton ανακοίνωσε πριν λίγο μέσω Facebook τις ευχαριστίες της στους καταπληκτικούς της fans: η συναυλία έγινε sold-out  

{youtube}CqN7N9-AHXs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured