Αναστασία Τουρούτογλου

Μετά πολλές και διάφορες περιπέτειες με την υγεία της και πολλά μέσα έξω σε κλινικές αποτοξίνωσης τόσο από το αλκοόλ όσο και από τα ναρκωτικά αυτό το κορίτσι φαίνεται να είναι πιο υγιές από ποτέ. 

Η Lindsay Lohan ζει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο και ασχολείται περισσότερο με το θέατρο αλλά απ΄ ότι καταλαβαίνουμε τη λόξα της με τη μουσική δεν την έχει ξεπεράσει εντελώς ακόμα. Όπως είχαμε πει πριν από λίγες ημέρες λοιπόν οι Duran Duran ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο δίσκο τους "Paper Gods" και η Lohan θα είναι μία από τις συνεργασίες έκπληξη.

Η Lindsey θα συμμετάσχει μαζί με την φουτουριστική-soul μουσικό Janelle Monáe, την Kiesza, τον πρώην κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers, John Frusciante και τον βιολιστή Davidé Rossi στο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο.   

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος δίσκος θα είναι μια στροφή στα παλιά από το συγκρότημα σύμφωνα με τον μπασίστα του γκρουπ John Taylor. «Επιστρέφει σε αυτό το περίεργο πρώιμο Duran mix: της σκληρής ποπ, που συνυπάρχει με αυτή την σκοτεινή, παράξενη, πειραματική πλευρά», είπε χαρακτηριστικά.

{youtube}ICnlyNUt_0o{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured