Αναστασία Τουρούτογλου

Στο Gothenburg της Σουηδίας ήταν προχθές το βράδυ οι Foo Fighters και ένα παραπάτημα του Dave Grohl στη σκηνή ήταν αρκετό για να έχουμε ατυχήματα. 

Ο Grohl έχασε την ισορροπία του στο δεύτερο μόλις κομμάτι του set, σκόνταψε και έπεσε κάτω τραυματίζοντας το πόδι του. Δεν το έβαλε όμως κάτω αφού σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος, η οποία επιβεβαιώνεται από τα ποσταρίσματα και τα tweets του κοινού, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος επέστρεψε στη σκηνή λίγα λεπτά αφού του είχαν παράσχει τις πρώτες βοήθειες. 

Άρα λοιπόν αν μάθαμε κάτι από το παραπάνω περιστατικό είναι ότι ο Grohl κρατάει τον λόγο του: «Νομίζω ότι μόλις έσπασα το πόδι μου. Θα πάω λίγο στο νοσοκομείο να το φτιάξω και θα γυρίσω. Έχετε το λόγο μου ότι οι Foo Fighters θα επιστρέψουν και θα ολοκληρώσουν αυτή τη συναυλία». Και όντως γύρισαν. 

Αυτή η συναυλία έγινε ολόκληρη αλλά δεν ίσχυσε το ίδιο και για την χθεσινή εμφάνιση του γκρουπ στο Pinkpop Festival της Ολλανδίας αλλά ούτε και για την αυριανή στο St.Gallen της Ελβετίας. 

{youtube}bDlWEfo3yZ4{/youtube} 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured