Τάσος Μαγιόπουλος

Την Δευτέρα το βράδυ, στον κινηματογράφο Σινέ Φλοίσβος είχαμε την ευκαιρία σε μια εκδήλωση της Feelgood Entertainment να παρακολουθήσουμε σε αποκλειστική προβολή το ντοκιμαντέρ “Kurt Cobain Montage of Heck”. Μια δουλειά που συγκεντρώνει πάμπολλα απομεινάρια από την ζωή του ειδώλου που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά και τα μπλέκει μεταξύ τους, προσπαθώντας να συμπληρώσει κομμάτια από το παζλ της ιστορίας του.

Σκόρπιες ηχογραφήσεις από κιθαριστικά γρατζουνίσματα, συναισθηματικά φορτισμένες εξομολογήσεις, οπτικό υλικό από την καθημερινότητα του Kurt Cobain, τόσο μαζί με τους Nirvana, όσο και με την Courtney Love με την κόρη τους. Συνεντεύξεις από ανθρώπους που πρωταγωνίστησαν στην ζωή του τραγουδιστή, από τους γονείς του και τον Krist Novoselic, μέχρι την πρώην φιλενάδα του και την (λίγο creepy) μητριά του. Και φυσικά οπτικό υλικό από τις μέρες δόξας του συγκροτήματος, από την ιστορική συναυλία στο φεστιβάλ του Reading το 1992, μέχρι εκείνη την διαχρονική unplugged εμφάνιση για λογαριασμό του MTV.

Για περισσότερες όμως πληροφορίες σχετικά με το “Montage of Heck” μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο του Ανδρέα Κύρκου (εδώ), το οποίο αναλύει ενδελεχώς αυτά που γίνονται καλά, αλλά και αυτά που χαρακτηρίζονται ως στραβοπατήματα στη συγκεκριμένη δουλειά.

{youtube}vabnZ9-ex7o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured