Αναστασία Τουρούτογλου

H κόντρα Blur - Oasis είναι κάτι το αιώνιο - κάτι στην κόντρα της Liverpool με την Everton, κάτι σαν αντιπαλότητα των Beatles με τους Stones, κάτι σαν το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ότι μέχρι και σήμερα οι δημοσιογραφοί κάνουν σχετικές ερωτήσεις στα μέλη των δύο συγκροτημάτων. Ευτυχώς πάντως υπάρχει μεγάλη δόση χιούμορ και περνάμε όλοι μας καλά. 

Πιο πρόσφατο παράδειγμα η απάντηση του μπασίστα των Blur, Αlex James, όταν τον ρωτήσανε για τις σχέσεις ανάμεσα στα δύο γκρουπ. Ο James διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι το κλίμα είναι άριστο και πως ο Damon με τον Νοel κάνουν πλέον πάρα πολύ καλή παρέα. 

Και για να μας κάνει να καταλάβουμε το πόσο καλή παρέα κάνουν δήλωσε ότι τα δύο συγκροτήματα ίσως να παίξουν κάποια στιγμή μαζί σε κάποια κοινή συναυλία. Για την ακρίβεια η πρόταση του James προς τους Οasis ήταν να «ανοίγουν τις συναυλίες των Blur»...

Aκούγεται πραγματικά καταπληκτικό, απορούμε πώς και δεν το είχαν σκεφτεί ήδη οι Oasis από μόνοι τους, και είμαστε σίγουροι ότι τα αδέλφια Gallagher ψάχνουν από τώρα στυλό για να υπογράψουν την συμφωνία.

{youtube}oxOjIj18I9E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured