Αναστασία Τουρούτογλου

Συνήθως όταν κάνεις ένα λάθος σε αυτή τη ζωή θέλεις να έχεις ακόμα μία ευκαιρία για να το διορθώσεις. Όταν βέβαια μιλάμε για τον συντονισμό τεσσάρων μελών ενός συγκροτήματος τα πράγματα μπορεί να μην είναι και τόσο απλά. 

Ο τραγουδιστής των Killers Βrandon Flowers μιλώντας στο NME αποκάλυψε ότι γνωρίζει πως ο τελευταίος δίσκος των Killers «δεν ήταν καλός» και ότι αυτό είναι κάτι που το ξέρουν και το έχουν αποδεχθεί όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Κι εμείς το έχουμε αποδεχθεί Brandon, μη νομίζεις. 

Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να είναι συμφιλιωμένη με την ιδέα της καλλιτεχνικής φθοράς του γκρουπ που τον έκανε διάσημο και δήλωσε ότι ήδη φαντάζεται τη στιγμή που οι τέσσερις τους θα καταφέρουν να συντονιστούν και να βρεθούν ξανά στην «ίδια σελίδα» δημιουργικά ώστε να μπουν ξανά στο στούντιο ηχογραφώντας μια πραγματικά καλή δουλειά. 

Σε προηγούμενη συνέντευξη του ο Brandon είχε αποκαλέσει τα μέλη του γκρουπ «τεμπέληδες» και που τώρα ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται να λέει: «Είχα πει τεμπέληδες; Τον τελευταίο καιρό ο Dave (Keuning) έχει δείξει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκρότημα δουλεύοντας σκληρά. Ελπίζω να μην τον στεναχώρησα». 

 

{youtube}gGdGFtwCNBE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured