Αναστασία Τουρούτογλου

Όταν οι Beatles πήραν την απόφαση να σταματήσουν τις ζωντανές εμφανίσεις το 1966 το βασικό τους επιχείρημα ήταν ένα: τα ουρλιαχτά που ακουγόντουσαν από το κοινό την ώρα της συναυλίας  ήταν τόσο έντονα και δυνατά που τα μέλη του συγκροτήματος δεν μπορούσαν να ακούσουν ούτε καν τον ίδιο τον εαυτό τους πόσο μάλλον το τι έπαιζε ο άλλος δίπλα τους. Άρα η διαδικασία ενός live δεν ήταν κάτι που τους βοηθούσε να εξελιχθούν και να γίνουν καλύτεροι. 

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στη συναυλία του Paul McCartney προχθές το βράδυ στην Ιαπωνία όταν το πρώην Σκαθάρι έπαιξε ζωντανά το τραγούδι των Beatle "Αnother Girl" από το "Help!"του 1965, ένα τραγούδι που κανείς τους δεν είχε παίξει live ποτέ μέχρι σήμερα. 

Ένα βίντεο από την συγκεκριμένη στιγμή της συναυλίας κάνει ήδη τον γύρο του ίντερνετ και εσείς μπορείτε να το δείτε παρακάτω. 

Στο μεταξύ ο Sir Paul έκανε και μερικές δηλώσεις σχετικά με το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση θυμίζοντας μας τις αντίστοιχες δηλώσεις του Mick Jagger: "Θα γίνει κι αυτό αλλά δεν είναι ακόμα η κατάλληλη ώρα". Από την άλλη, καμιά ώρα δεν είναι κατάλληλη για να αποσυρθεί ένα Σκαθάρι...

 

{youtube}yZBtVSI30N4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured