Αναστασία Τουρούτογλου

 

Η ιστορία του Bruce Jenner, θετού πατέρα της πιο διάσημης χωρίς λόγο γυναίκας στο πλανήτη κάνει εδώ και καιρό τον γύρο του κόσμου όμως μετά την προχθεσινή του αποκαλυπτική συνέντευξη ελάχιστοι δεν μιλάνε πλέον γι' αυτόν.

Ο κύριος Jenner αποφάσισε στα 65 του χρόνια να κάνει το μεγάλο βήμα της αλλαγής στη ζωή του υπακούοντας σε αυτό που πάντα ένιωθε ότι είναι: γυναίκα. Ο ίδιος έχει ήδη προχωρήσει σε σταδιακές επεμβάσεις αλλαγής φύλλου αλλά πριν από αυτό φρόντισε να μιλήσει στις κόρες του - τόσο τις βιολογικές όσο και τις θετές - για την σημαντική αυτή απόφαση του.

Το reality show Keeping Up With The Kardashians δεν θα μπορούσε φυσικά να μην εκμεταλλευτεί ακόμα κι αυτή την σοβαρή οικογενειακή υπόθεση κι έτσι είδαμε από πρώτο χέρι την πάρα πολύ αρνητική αντίδραση των περισσότερων μελών της οικογένειας Jenner - Κardashian. Ποια ήταν όμως αυτή που από την αρχή έφερε τις λιγότερες αντιρρήσεις; 

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Βruce Jenner στην συνέντευξη που έδωσε προχθές το βράδυ στο US TV, η Kim ήταν αυτή που μπόρεσε να δεχτεί πιο εύκολα απ' όλους την επιθυμία του να γίνει γυναίκα. Μάλιστα εξήγησε ότι αυτό δεν έγινε ως δια μαγείας αλλά μετά από μεγάλες συζητήσεις που είχε η κόρη του με τον Kanye West. Όπως αποκάλυψε ο Jenner, ο Kanye ήταν αυτός που όταν είδε την Kim εντελώς φρικαρισμένη της είπε ότι «Μπορεί να είμαι παντρεμένος με την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, μπορεί να έχει την ομορφότερη κορούλα στον κόσμο, όμως δεν είμαι τίποτα αν δεν μπορώ να είμαι εγώ, αν δεν μπορώ να είμαι πιστός στον εαυτό μου» και πως τα λόγια του αυτά έκαναν την διάσημη τηλεπερσόνα να κατανοήσει το μέγεθος της ανάγκης του πατέρα της.

Στο μεταξύ πολλοί καλλιτέχνες εκφράζουν μέσω social media την υποστήριξή τους στον Bruce Jenner, ανάμεσα τους και οι Elton John, Lady Gaga και Angel Haze.

{youtube}Co0tTeuUVhU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured