Αναστασία Τουρούτογλου

 

Από την φασαρία που έγινε με το διαζύγιο της από τον Nick Cannon είχαμε να ασχοληθούμε τόσο μαζί της. Πράγμα που σημαίνει ότι το photoshop εκτός από την μαγική του ικανότητα να χτίζει κορμιά εν μία νυκτί μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα.

Η Mariah Carey λοιπόν η οποία τυγχάνει να είναι και πολύ ενεργή στα social media, άρα Mariah σε βλέπουμε συχνά, ξέρουμε πώς είσαι, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες το εξώφυλλο του νέου της δίσκου μαζί με το αντίστοιχο promo φωτογραφικό υλικό φυσικά. 

Δεν ξέρουμε πια είναι η κοπέλα στην φωτογραφία πάντως η Carey δεν είναι σίγουρα. Όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τους περισσότερους να σχολιάζουν πολύ αρνητικά την...βαριά επέμβαση του Photoshop κάτι που δεν φαίνεται να προβληματίζει την διάσημη τραγουδίστρια. Άλλωστε όπως όλοι ξέρουμε ακόμα και η «κακή» διαφήμιση καταλήγει να είναι «καλή» διαφήμιση. 

Το πιο αστείο πάντως στην όλη υπόθεση δεν είναι το πώς μοιάζει στην πραγματικότητα η Mariah Carey σε αυτή την φάση της ζωής αλλά το ότι τέτοιο κορμί δεν είχε ποτέ...

 

 

{youtube}LfRNRymrv9k{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured