Αναστασία Τουρούτογλου

Την ατάκα του τίτλου –και τη γενικότερη οργή, που σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε «μίσος»– την αποκαλύπτει μια νέα βιογραφία που βγήκε για τον Steve Jobs, γραμμένη από τους Brent Schlender & Rick Tetzeli. 

 
Αιτία για όλα αυτά, το ότι ο Neil Young είχε βγει και είχε πει δημόσια πως τα συμπιεσμένα αρχεία των iPod θέτουν σε κίνδυνο την ποιότητα της μουσικής. Καθώς φαίνεται, πάντως, ο Steve Jobs δεν απέρριπτε ντε και καλά τους ισχυρισμούς του Καναδού τραγουδοποιού. Περισσότερο τα πήρε στο κρανίο που δεν ήρθε να τους πει κατ' ιδίαν, εκτιμώντας ότι τα σχόλια ενός τόσο διάσημου μουσικού θα έκαναν σίγουρη ζημιά στις πωλήσεις των iPod της Apple.
 
Ο άνθρωπος βέβαια που ξεκίνησε ως εργάτης στα μηλοχώραφα του Όρεγκον για να καταλήξει συνιδρυτής του τεχνολογικού κολοσσού ήταν οξύθυμος και η γλώσσα του δεν είχε φραγμό, έτσι και άνοιγε το στόμα του. Τα νεύρα όμως μπορούσαν να του περάσουν γρήγορα, όπως αποκαλύπτεται σε πλείστα σημεία αυτής της νέας βιογραφίας. Το ίδιο φαίνεται πως έγινε, συν τω χρόνω, και με την υπόθεση αυτή, αφού –σύμφωνα με τον ίδιο τον Neil Young– οι δυο τους τα είχαν βρει λίγο πριν τον θάνατο του Jobs και μάλιστα δούλευαν μαζί σε κάποια νέα συσκευή της Apple. «Μπορεί να ήταν πιονέρος της ψηφιακής μουσικής», σχολίασε ο τραγουδοποιός, «αλλά στο σπίτι άκουγε βινύλια».
 
Αυτό βέβαια που δεν ξέρουμε είναι αν άλλαξε γνώμη και για τους δίσκους του Neil Young...
 
 

{youtube}n2MtEsrcTTs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured