Αναστασία Τουρούτογλου

Θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος δίσκος που έβγαλαν ποτέ οι Rolling Stones. Το "Sticky Fingers" του 1971 έχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της μουσικής, έχει γνωρίσει πολλές επανακυκλοφορίες ενώ έχει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και θρυλικά εξώφυλλα όλων των εποχών. 
 
Τώρα ο Mick, o Keith, o Ronnie και ο Charlie το πεθύμησαν και θέλουν να το ξαναπαίξουν ολόκληρο... ζωντανά. Kι όλα αυτά την περιοδεία του συγκροτήματος στη Βόρεια Αμερική η οποία θα ξεκινήσει σύντομα. 
 
Ο Jagger μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Rolling Stone και αποκάλυψε ότι το γκρουπ φλερτάρει έντονα με την ιδέα του να παίξει ολόκληρο το άλμπουμ ζωντανά στις επερχόμενες συναυλίες τους. Και θα το έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη σύμφωνα με τον ίδιο αν δεν τους ανησυχούσε το γεγονός ότι το "Sticky Fingers" περιέχει 5 ολόκληρα τραγούδια που είναι αρκετά αργά και αυτό ίσως να είναι προβληματικό σε μεγάλο στάδια.
 
Το άλμπουμ εκτός από το "Brown Sugar" περιέχει τα "Wild Horses", "Dead Flowers", "You Gotta Move", "Sister Morphine". "Moonlight Mile" και "I Got The Blues". 
 

{youtube}CK7qp5jW-5o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured