Αναστασία Τουρούτογλου

Λένε πως ο κόσμος του Michael Jackson είχε κάτι παιδικό... Μία πρόσφατη αποκάλυψη του Russell Crowe έρχεται για να μας κάνει να σκεφτούμε ότι τελικά μάλλον ισχύει. 
 
Ο πρωταγωνιστής του Gladiator αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα The Guardian ότι ο Jackson για τρία ολόκληρα χρόνια του έκανε τηλεφωνικές φάρσες χωρίς καν να τον γνωρίζει.
 
«Δεν είχαμε καν γνωριστεί, δεν είχαμε καν βρεθεί στον ίδιο χώρο όμως με κάποιον τρόπο ανακάλυψε το ψευδώνυμο με το οποίο έκανε check in σε διάφορα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Από τότε όπου κι αν βρισκόμουνα με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έκανε την ίδια φάρσα,» δήλωσε ο Crowe.
 
Η φάρσα πήγαινε κάπως ως εξής: το ψευδώνυμο που είχε επιλέξει ο διάσημος ηθοποιός ήταν Wall (τοίχος). O Jackson λοιπόν του τηλεφωνούσε και του έλεγε «Ναι γεια σας. Υπάρχει εκεί κάποιος κύριος Wall; Κάποια κυρία Wall ίσως; Δεν υπάρχει κανένας Wall εκεί πέρα; Είστε σίγουρος;» Και μόλις ο Crowe του απαντούσε ότι πράγματι ήταν σίγουρος ο Jackson ξεσπούσε σε γέλια και του έλεγε «Ε,και τότε ποιος στηρίζει το ταβάνι;»... Θεός. 
 
 

{youtube}Zi_XLOBDo_Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured