Αναστασία Τουρούτογλου

Eίδε τελικά τα δύσκολα ο Liam Gallagher και μυρίστηκε τον κίνδυνο, ότι δηλαδή η υπόθεση με την Liza Ghorbani θα του κοστίσει πολλά, μα πάρα πολλά χρήματα, και αποφάσισε να προχωρήσει σε συμβιβασμό. 
 
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το 2010 η δημοσιογράφος Liza Ghorbani συνάντησε τον Liam Gallagher προκειμένου να του πάρει συνέντευξη για τους New York Times. H ιστορία είναι γνωστή και συνηθισμένη: γνωρίστηκαν, φλερτάρανε πάνω στη συνέντευξη, κοιμηθήκανε μαζί, είχαν μία σύντομη ερωτική περιπέτεια και η Ghorbani έμεινε έγκυος. Τι να κάνει όμως και ο έρμος ο Gallagher που τότε ζούσε ακόμα με την πρώην σύζυγο του Nicole Appleton και τον γιο τους; Έκανε τον Κινέζο και φυσικά έμπλεξε χειρότερα. 
 
Η Ghorbani του έκανε αγωγή στην οποία του ζητάει συνολικά 2 εκατομμύρια δολάρια για την ανατροφή της κόρης τους. Κι ενώ το πρώην μέλος των Oasis αρχικά δεν έδειχνε καμία διάθεση να συμβιβαστεί αποφεύγοντας να εμφανιστεί ακόμα και στις σχετικές ακροάσεις επικαλούμενος κατάθλιψη και αγοραφοβία, αποφάσισε εν τέλει να συμβιβαστεί μπροστά στον φόβο ότι θα χάσει τη δίκη πανηγυρικά. 
 
Έτσι λοιπόν λίγες μόλις μέρες πριν το δικαστήριο ζήτησε μέσω του δικηγόρου του συμβιβασμό προσφέροντας στην Ghorbani το ποσό των 5.000 δολαρίων το μήνα προκειμένου να κλείσει το θέμα εδώ. Ο συνήγορός της άλλης πλευράς δήλωσε αισιόδοξος ότι τελικά θα τα βρουν και ότι η Ghorbani σκέφτεται σοβαρά να δεχθεί. 
 
Είδες πώς του περνάν του ανθρώπου και οι καταθλίψεις και οι αγοραφοβίες μπροστά στον φόβο του να χάσει στα καλά καθούμενα 2 εκατομμύρια δολάρια μαζεμένα;
 
 

{youtube}i_2mWhfOhGU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured