Αναστασία Τουρούτογλου

Έχουμε ακούσει διάφορους εθισμούς αλλά να που υπάρχει και ένας που δεν τον είχαμε υπόψη μας. Ο εθισμός σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής. 
 
Και όταν μιλάμε για εθισμό εννοούμε πραγματικά εθισμό κι όχι για μία απλή, έστω και ακραία εμμονή. 
 
Ο 42χρονος Σουηδός Roger Tullgren λοιπόν έλαβε πρόσφατα από παθολόγους και ψυχολόγους επίσημη βεβαίωση ότι η αγάπη του για το heavy metal που του είχε από καιρό γίνει εμμονή έχει πλέον μετατραπεί σε έναν βαρβάτο εθισμό, φτάνοντας τον στο σημείο  να μην μπορεί να εργαστεί σε δουλειά με πλήρες ωράριο και τελικά να απολύεται.
 
Σύμφωνα με το σουηδικό ειδησεογραφικό site, Local, το οποίο είχε αποκαλύψει την είδηση πριν τρία χρόνια, o ίδιος δηλώνει πως την τελευταία δεκαετία προσπαθεί να κάνει τις Αρχές να αντιμετωπίσουν ως πρόβλημα και αναπηρία την αγάπη του για τη μουσική, καθώς έχανε δουλειές λόγω του παρουσιαστικού του. Έτσι διεκδικεί και νομικά πλέον επίδομα αναπηρίας από το Σουηδικό κράτος. 
 
Αυτή την περίοδο πάντως δουλεύει κανονικά στην κουζίνα ενός εστιατορίου όπου πλένει πιάτα, ενώ το αφεντικό του τον αφήνει να φορά ότι θέλει, να του δίνει ρεπό σε βραδιές με συναυλίες και να ακούει μουσική ενώ δουλεύει...
 

{youtube}VdegjWkZW4Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured