Αναστασία Τουρούτογλου

Κι ενώ εδώ στην Αθήνα ανέβηκαν Οι Καμπάνες του Edelweiss του Νίκου Καρβέλα και οι ροκ όπερες είναι και πάλι της μόδας, ο Ian Anderson ζήλεψε τη δόξα μας και αποφάσισε να κάνει κάτι αντίστοιχο. 
 
Ο Anderson ετοιμάζεται, λοιπόν, να ανεβάσει την δική του θεατρική εκδοχή της ιστορίας του πραγματικού Jethro Tull, της γνωστής φιγούρας που βλέπουμε συχνά στα art works του συγκροτήματος, που δεν είναι άλλος από έναν Άγγλο αγρότη από το Berkshire. 
 
Οι περιπέτειες του κυρίου Jethro Tull θα ζωντανέψουν στη σκηνή τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ θα ακολουθήσουν στάσεις  σε Ρωσία, υπόλοιπη Ευρώπη και Ν. Αμερική πριν φύγει το 2015.
 
Πάντως ο Anderson από έμπνευση δεν πρέπει να τα πηγαίνει και πολύ καλά αφού στην παράσταση θα ακούγονται αρκετά παλαιότερα κομμάτια των Jethro Tull όπως τα "Heavy Horses", "Farm On The Freeway", "A New Day Yesterday", "The Witch's Promise" και "Locomotive Breath", στα οποία απλά θα αλλάξει λίγο τους στίχους για να ταιριάζουν περισσότερο με την ιστορία. 
 
Συμβουλές από τον Καρβέλα να πάρει... 
 
 
 

{youtube}bNCT6pA5I9A{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured