Αναστασία Τουρούτογλου

 
Πίσω στη δεκαετία του 1990 οι Spice Girls υπήρξαν πραγματικό ποπ φαινόμενο και κέρδισαν στρατιές από fans, στις οποίες έχουν προστεθεί με τα χρόνια –διακριτικά– και αρκετοί απ' όσους δεν άκουγαν τότε τέτοιες μουσικές, μα πλέον τις δέχονται σαν guilty pleasure, στα πλαίσια της γενικότερης νοσταλγίας της γενιάς των 30άρηδων για τα «χρυσά 1990s».
 
Κάπως έτσι δικαιολογείται ο ενθουσιασμός που κατέλαβε κάμποσους χθες το βράδυ, όταν άρχισε να διαδίδεται η είδηση πως διέρρευσαν στο ίντερνετ 4 ακυκλοφόρητα Spice Girls τραγούδια. Γρήγορα, ωστόσο, ο αρχικός ενθουσιασμός έδωσε τη θέση του στην απογοήτευση
 
Τα "A Day In Your Life," "If It's Lovin' On Your Mind," "Pain Proof" και "Right Back At Ya" αποδείχθηκαν απλώς demo εκδοχές των τραγουδιών που υπάρχουν στο Forever του 2000, τον τρίτο δηλαδή και τελευταίο δίσκο του υπερ-επιτυχημένου girl group. Αλλά και πιο αποτυχημένο, να προσθέσουμε εδώ, καθώς και η Geri Halliwell είχε φύγει τότε για σόλο καριέρα, ενώ οι υπόλοιπες προσπαθούσαν να το γυρίσουν στο R'n'B, κάτι που δεν τους πήγαινε καθόλου. 
 
Αν πάντως όλο αυτό έγινε εσκεμμένα, ως δειγματοληπτικό για κάποιο νέο comeback εκ μέρους των κοριτσιών, αποδείχθηκε πως το όνομά τους ακόμα μετράει. Έστω κι αν το τελευταίο τους single, το "Headlines (Friendship Never Ends)" του 2007, είχε αποτύχει να μπει στο βρετανικό top-10 και είχε μείνει μόλις στο #90 των αμερικάνικων charts. 
 

{youtube}gJLIiF15wjQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured