Αναστασία Τουρούτογλου

Γλιστρίδα έφαγε ο Bob Dylan λίγο πριν την τελετή του φιλανθρωπικού οργανισμού MusiCares που τον τίμησε φέτος ως πρόσωπο της χρονιάς, με αποτέλεσμα να ανέβει στη σκηνή και να μιλήσει για 30 ολόκληρα λεπτά.
 
Μεσα σε αυτή τη μισή ώρα ο διάσημος τραγουδοποιός τα είπε όλα: για τον Ηendrix, για τον θαυμασμό του για τον Johnny Cash, για άλλους μουσικούς που είτε του αρέσουν πολύ,είτε δεν του αρέσουν καθόλου, και στο τέλος έπιασε τους...κριτικούς και τους έκανε φύλλο και φτερό.
 
«Οι κριτικοί μου κάνουν τη ζωή δύσκολη από το ξεκίνημα. Λένε πως δεν τραγουδάω. Πως ακούγομαι σαν βάτραχος. Γιατί όμως δεν λένε το ίδιο και για τον Tom Waits; Οι κριτικοί λένε πως δεν έχω φωνή. Γιατί δεν λένε το ίδιο και για τον Leonard Cohen; Γιατί ειδικά εγώ έχω ειδική μεταχείριση; Δεν μπορώ να κρατήσω έναν ρυθμό στη φωνή και μιλάω στα τραγούδια μου. Σοβαρά; Δεν άκουσα κανέναν να το λέει και για τον Lou Reed. Αυτός γιατί την έβγαλε καθαρή;»
 
Έτσι λοιπόν μετά από αυτό - και ως ένδειξε διαμαρτυρίας - ο Dylan είπε να μην τραγουδήσει εκείνο το βράδυ. Πάλι καλά που βρέθηκαν εκεί ο Bruce Springsteen, o Neil Young, o Jack White,o Βeck και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες και είπαν εκείνοι κομμάτια απ' όλη τη δισκογραφία του.
 
 

{youtube}IAJaKbBVyU8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured