Αναστασία Τουρούτογλου

Tελικά οι διοργανωτές της συναυλίας το Ρέικιαβικ ήξεραν ότι δεν έπρεπε να πουλάνε κρέας στις καντίνες του Harpa Concert Hall ή όχι;
 
Ολόκληρο σήριαλ έχει γίνει η ακύρωση της συναυλίας του Μoririssey στην Ισλανδικής πρωτεύουσας με την δικαιολογία ότι δεν προτίθεται να παίξει σε χώρο όπου κυκλοφορούν «κανίβαλοι διψασμένοι για σάρκα και αίμα». 
 
Κι όσο συνέβαιναν όλα αυτά στην επίσημη ιστοσελίδα του Βρετανού καλλιτέχνη, ο Halldór Guðmundsson, υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις του Harpa Concert Hall ξεκαθάρισε δημόσια ότι «Ποτέ δεν μας ρώτησε κανείς τίποτα. Δεν μου είπε κανείς να πάω να μιλήσω στους ιδιοκτήτες των εστιατορίων σχετικά με το αν θα μπορούν να σερβίρουν κρέας εκείνη τη βραδιά. Δεν είχαμε συμβόλαιο ή κάτι τέτοιο. Η ημερομηνία που μας είχαν προτείνει να παίξει ήταν προς το τέλος του Μαρτίου. Είναι αποκλειστικά δική του απόφαση, αλλά ήταν περίεργο που διαβάσαμε για όλα αυτά στο internet πριν ρωτήσει πρώτα εμάς τους ίδιους.»
 
Την ίδια στιγμή και η  Lisa Hanson, συνιδιοκτήτρια της εταιρείας των promoters συναυλιών RR, συμφώνησε με τον Guðmundsson λέγοντας ότι: «Ψάχναμε μέρος για να παίξει και θεωρήσαμε πως το Harpa ήταν καλό. Το εστιατόριο εκεί είναι τρεις ορόφους ψηλότερα, στην άλλη άκρη του συναυλιακού χώρου. Δεν είναι δηλαδή ότι θα πουλούσαν χάμπουργκερ απ' έξω. Μας είπε ότι δεν θέλει να παίξει εκεί και του είπαμε «καλά». Ούτως ή άλλως, δεν είχε κλειστεί επίσημα η συναυλία».
 
Εμεις περιμένουμε την απάντηση του Moz που ως γνωστόν δύσκολα αφήνει πράγματα να πέσουν κάτω. 
 
 

{youtube}FCj_C-Yb3xI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured