Αναστασία Τουρούτογλου

Οι Muse με ένα βίντεο που ανέβασαν μέσω Instagram μας δείχνουν την κονσόλα ενός στούντιο την ώρα που ακούγεται μια προηχογραφημένη «συζήτηση» ενός οπλίτη να λέει συνεχώς «μάλιστα κύριε» σε κάποιον ανώτερό του. 
 
Κι αν κάποιος προσέξει καλά  θα δει σε μια μαύρη οθόνη να γράφει: «Artist: Muse, Album: Drones». Kαι μπορεί καμιά παραπάνω πληροφορία να μην έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή όμως την ίδια στιγμή κανένα μέλος των Muse δεν έχει διαψεύσει ότι πρόκειται για τον τίτλο του επικείμενου δίσκου τους. 
 
Και παρόλο που μέχρι στιγμής το γκρουπ έχει υπάρχει υπερβολικά φειδωλό ως προς τις πληροφορίες που αφήνει να διαρρεύσουν σχετικά με τη νέα του δισκογραφική δουλειά,ο Ο Matt Bellamy δήλωσε πως ο δίσκος θα είναι σαφώς πιο κιθαριστικός σε σχέση με τους προηγούμενους.
 
Την ίδια στιγμή, έχει ήδη γίνει γνωστό ότι την παραγωγή έχει αναλάβει ο Robert "Mutt" Lange, γνωστός από τη συνεργασία του με τους AC/DC στα "Back in Black" και "For Those About to Rock We Salute You" αλλά και με τους Def Leppard και Bryan Adams.
 
 

{youtube}1jS3Jl4hLAA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured