Αναστασία Τουρούτογλου

Μπορεί ο τραγουδιστής των Foo Fighters και η Courtney Love να έχουν γίνει πλέον φιλαράκια κολλητά όμως η  τελευταία δεν φάνηκε να σκοτίζεται ιδιαίτερα να τον συμπεριλάβει στο καινούργιο ντοκιμαντέρ για την ζωή και τη μουσική του Cobain, το οποίο μόλις ολοκληρώθηκε και πρόκειται σύντομα να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. 
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του σκηνοθέτη της ταινίας, Brett Morgen, ο Grohl μίλησε μεν στην κάμερα για τον φίλο και συνάδελφο του αλλά το όλο πράγμα έγινε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κι έτσι δεν πρόλαβαν να το συμπεριλάβουν στο μοντάζ. Το αν ο ίδιος ο Grohl δεν πήγε να μιλήσει νωρίτερα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ή αν τον ειδοποίησαν τελευταίο απ' όλους δεν διευκρινίζεται. 
 
Πάντως ο Morgen δηλώνει πως του ήταν πολύ δύσκολο να πειράξει ολόκληρο το φιλμ για μία μόνο συνέντευξη καθώς αισθανόταν ότι θα χαλούσε ολόκληρο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα του ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό του. «Είναι καλύτερα έτσι γιατί δεν ήθελε να μιλάνε για τον Kurt πολλά διαφορετικά πρόσωπα,» υποστηρίζει. 
 
Το ντοκιμαντέρ έχει τον τίτλο Montage Of Heck, εμπνευσμένο από το mix tape που είχε φτιάξει ο ίδιος ο Cobain πίσω στη δεκαετία του 80, και έκανε ήδη πρεμιέρα στο Sundance Film Festival το Σάββατο που μας πέρασε, με ή χωρίς Grohl. 
 
 
 

{youtube}m0drC8qVMRk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured