Αναστασία Τουρούτογλου

 
Το άμεσο ευρωπαϊκό σκέλος της Turn Blue παγκόσμιας περιοδείας των Black Keys, δεν θα πραγματοποιηθεί. Το συγκρότημα ανακοίνωσε τη ματαίωση 17 συνολικά συναυλιών για το διάστημα από 16 Φεβρουαρίου μέχρι και 10 Μαρτίου, συμπληρώνοντας ότι έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθούν νέες ημερομηνίες, αλλά χωρίς επιτυχία.
 
Αιτία για όλα αυτά, ένα τεράστιο... κύμα(!), το οποίο σάρωσε τον Patrick Carney στο ειδυλλιακό νησί Saint-Barthélemy της Καραϊβικής, στέλνοντάς τον με τόση βία στον βυθό, ώστε έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας Gustavia, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν καλά παρά το σοκ, είχε όμως βγάλει τον έναν του ώμο: κάτι που απαγορεύει δια ροπάλου να αγγίξει τα ντραμς του πριν τα μέσα Μαρτίου (αλλά πάλι καλά να λέει).  
 
Το υπόλοιπο πάντως της παγκόσμιας περιοδείας θα συνεχιστεί κανονικά από εκεί και ύστερα, με τους Black Keys να παίζουν 2 Απριλίου στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. Αυτό σημαίνει ασφαλώς ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ακύρωσης της πολυαναμενόμενης εμφάνισής τους στην Ελλάδα, το Σάββατο 30 Μαΐου, στα πλαίσια του Rockwave Festival 2015.

{youtube}mpaPBCBjSVc{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured