Αναστασία Τουρούτογλου

 
Η ομοφοβία του Snoop Dogg είναι γνωστή. Το ότι προσπαθεί να την καταπιέσει αλλά όλο και κάτι στο τέλος του ξεφεύγει, επίσης. 
 
Αυτή τη φορά ο διάσημος ράπερ το παράκανε στο instagram όταν ανέβασε μία φωτογραφία ενός νοσηλευτή με το όνομα Cortez Booze συνοδευόμενη από κοροϊδευτικό σχόλιο το οποίο άφηνε υπονοούμενα για τη σεξουαλικότητα του. Διάφοροι φίλοι του έσπευσαν να συνεχίσουν την πλάκα από κάτω κι έτσι το περιστατικό πήρε διάσταση με αποτέλεσμα ο Booze να αναφέρει την φωτογραφία στα κεντρικά του instagram ζητώντας να κατέβει άμεσα από τον λογαριασμό του Snoop Dogg. 
 
Παρόλο που αυτό έγινε λίγες ώρες αργότερα ο Snoop δεν ξεμπέρδεψε έτσι απλά καθώς ο Booze επικοινώνησε ήδη με δικηγόρο και σκοπεύει να υποβάλει μήνυση εναντίον του για προσβολή και εξύβριση. 
 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός μουσικός μπλέκει σε ανάλογες περιπέτειες εξαιτίας κάποιου «αστείου» που κάνει μέσω social media. Aπλώς τις προηγούμενες είχε καταφέρει να το μαζέψει όπως - όπως με τις γνωστές δηλώσεις του τύπου «δεν έχω πρόβλημα με τους gay» και «έχω πολλούς gay κολλητούς εγώ»...
 

{youtube}_CL6n0FJZpk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured