Αναστασία Τουρούτογλου

Οι καλλιτέχνες πρέπει να λένε δημόσια τη γνώμη τους. Αυτή φαίνεται να είναι η θέση του Noel Gallagher που δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι το γεγονός ότι τα καινούργια συγκροτήματος δειλιάζουν να τοποθετούν ανοιχτά πάνω σε καίρια ζητήματα της επικαιρότητας. 
 
Σε συνέντευξη του στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού NME ο Gallagher μίλησε μεταξύ άλλων και για την αιτία για την οποία συμβαίνει το παραπάνω, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι άλλη από τον φόβο που έχουν τα νέα συγκροτήματα απέναντι στα social media. 
 
«Φοβούνται να μιλήσουν γιατί ξέρουν ότι μόλις το κάνουν θα βγει παντού στα social media. Φοβούνται ότι όλα θα αρχίσουν πριν καν αρχίσουν». Και το προχώρησε λέγοντας πως τα παιδιά που κάνουν σήμερα τα πρώτα τους βήματα στη δισκογραφία είναι κυρίως καριερίστες κάτι που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν οι Oasis όταν ξεκίνησαν την καριέρα τους: «Δε νομίζω ότι κανένας από τους Primal Scream ή τους Verve ή τους Oasis φοβήθηκε ποτέ να πει τη γνώμη του. Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν το ότι περνούσαμε καλά».
 
Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι συνεχίζει να τη λέει σε σταθερή βάση για οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε τότε πράγματι μάλλον όχι.
 

{youtube}FIIZnZ-pgDI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured