Αναστασία Τουρούτογλου

Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής μιας δισκογραφικής εταιρίας στη δεκαετία του '70 προσπαθεί να εντοπίσει νέα συγκροτήματα  μέσα στον πανικό που έχει προκαλέσει στη μουσική βιομηχανία η έλευση του πανκ. Την ίδια στιγμή πολλή μουσική, πολύ σεξ και ακόμα περισσότερα ναρκωτικά θα περνάνε μπροστά από τις κάμερες. 
 
Όλα αυτά στη νέα σειρά που ετοιμάζει το HBO και η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο των γυρισμάτων με πρωταγωνιστές τον Bobby Cannavale και την Olivia Wilde. 
 
Και ποιος θα μπορούσε να είναι παραγωγός του παραπάνω εγχειρήματος αν όχι ο Mick Jagger που γνωρίζει και την μουσική, το σεξ αλλά κυρίως τα ναρκωτικά όσο λίγοι; Μαζί του και ο καλός του φίλος Martin Scorsese με τον οποίον έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, στο ντοκιμαντερ "Shine A Light" για τους Rolling Stones το 2008, με στον Scorsese να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. 
 
Σύμφωνα,μάλιστα, με πληροφορίες ο Jagger ήθελε να γυρίσουν το συγκεκριμένο σενάριο του Terence Winter ( "Boardwalk Empire" ,"The Sopranos") για τον κινηματογράφο αλλά στο τέλος πείσθηκε από τον Scorsese να βολευτεί με μία τηλεοπτική σειρά.
 

{youtube}QO9fXphmuGk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured