Αναστασία Τουρούτογλου

Παράπονα από τις συνθήκες που επικρατούν στην μουσική βιομηχανία φαίνεται πως έχει η La Roux, κατά κόσμος Elly Jackson, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Digital Spy δήλωσε ευθέως πως «Δεν έχω κερδίσει χρήματα από τις πωλήσεις των δίσκων μου. Έχουμε πουλήσει συνολικά σχεδόν 8 εκατομμύρια αντίτυπα. Όπως καταλαβαίνετε κάτι πάει πολύ λάθος».
 
Και συνέχισε εξηγώντας πως τα βασικά έσοδα της είναι από τα δικαιώματα των τραγουδιών της όταν αυτά παίζονται στο ραδιόφωνο ενώ τόνισε πως το να παίζεις λάιβ σε μικρούς συναυλιακούς χώρους δεν είναι καθόλου επικερδές. 
 
«Δουλεύα δύο ολόκληρα χρόνια πάνω στο "Τrouble in Paradise" και μάλλον δεν θα βγάλω τίποτα από τη δουλειά μου. Τα μόνα χρήματα που θα κερδίσουμε θα είναι από το ραδιόφωνο το οποίο είναι ακριβώς ο,τι ισχύει και μέχρι τώρα. Ο κόσμος δυσκολεύεται πάρα πολύ να το πιστέψει αλλά είναι αλήθεια. Το κοινό νομίζει πως είμαστε εκατομμυριούχοι αλλά αυτό δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Αν δεν παίζεις σε μεγάλους χώρους και έχεις ένα πενταμελές συγκρότημα όπως εγώ τις περισσότερες φορές δυσκολεύεσαι να βγάλεις καν τα έξοδα σου. Εμείς δεν βγάζουμε τα έξοδα μας. Το μόνο που μας σώζει είναι το ότι αγαπάμε τόσο πολύ αυτό που κάνουμε που δεν μας πειράζει να βγούμε και ζημιωμένοι».
 
Λίγο καιρό πριν, η Εlly είχε κατηγορήσει δημόσια την δισκογραφική της εταιρία - άλλος Morrissey μας βρήκε - πως δεν προωθεί αρκετά τον καινούργιο της δίσκο "Trouble in Paradise".
 

{youtube}JZ1Mi77nogQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured