Αναστασία Τουρούτογλου

Πριν από λίγο καιρό η Yulia Volkova των Tatu ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν δήλωσε σε συνέντευξη της σε εκπομπή της ρωσικής τηλεόρασης πως δεν θα μπορούσε να δεχτεί με τίποτα το να της έλεγε ο γιος της ότι είναι γκέι: «Ένας άντρας οφείλει να είναι άντρας. Ο Θεός έφτιαξε τον άντρα με έναν σκοπό, αυτόν της αναπαραγωγής. Αυτή είναι η φύση του. Για μένα ο άντρας συμβολίζει την υποστήριξη, την δύναμη. Όχι, δεν θα δεχόμουν ποτέ έναν γιο ο οποίος θα ήταν ομοφιλόφιλος».
 
Τώρα η Lena βάζει την συνεργάτιδα και φίλη(;) της στη θέση της, δηλώνοντας πως «ο καθένας μας θα έπρεπε να είναι ελεύθερος να αγαπήσει όποιον θέλει». 
 
Δεν ξέρουμε αν η δήλωση της Lena έκανε την Yulia να θέλει να γίνει πιο συγκεκριμένη σχετικά με τα λεγόμενα της πάντως η κοτσάνα εξακολουθεί να πηγαίνει σύννεφο αφού η γνωστή τραγουδίστρια στην προσπάθεια της να ακουστεί περισσότερο προοδευτική είπε ότι θα μπορούσε να δεχθεί δύο γκέι κορίτσια αλλά όχι δύο γκέι αγόρια γιατί ο προορισμός του άντρα είναι διαφορετικός. Μία από τα παραπάνω πάλι, δηλαδή.
 
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε βέβαια πως οι Tatu έγιναν γνωστές γιατί κρατιόντουσαν παντού από το χέρι και φιλιόντουσταν στο στόμα στη σκηνή... 
 

{youtube}BRaWXCcVnaM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured