Αναστασία Τουρούτογλου

Στο γνωστό αμερικανικό talk show Sunday Night βρέθηκε τις προάλλες η Miley Cyrus και επειδή απ' ότι φαίνεται αυτή την φορά της επιβάλανε να βγει στον αέρα ντυμένη βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο για να προκαλέσει την προσοχή και τα σχόλια. 
 
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο instagram - και οι οποίες την απεικόνιζαν να καπνίζει μαριχουάνα - η Miley σχολίασε πως ο εθισμός των ανθρώπων στα social media είναι αντίστοιχος με τον εθισμό στα ναρκωτικά. Ξεκίνησε φυσικά με το Facebook, συνέχισε με το Twitter και το Instagram και στο τέλος η μπάλα πήρε και την συνήθεια που έχει ο περισσότερος κόσμος να γκουγλάρει τον εαυτό του (το γνωστό πλέον «googling yourself») στο ίντερνετ για να δει τι αποτελέσματα θα του εμφανίσει. 
 
Το κατά πόσο τα social media είναι πράγματι τα ναρκωτικά του σήμερα αποτελεί τεράστια συζήτηση, όσο για την Cyrus από την ώρα που έφυγε από το πλατό της εκπομπής μέχρι και σήμερα έχει κάνει γύρω στα 92 tweets και έχει ανεβάσει άλλες τόσες φωτογραφίες στο Instagram.
 

{youtube}My2FRPA3Gf8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured