Αναστασία Τουρούτογλου

Faith_No_More__Maquinria_Festival_03

Καινούργιο δίσκο ετοιμάζουν οι Faith No More μετά από 18 ολόκληρα χρόνια και σύμφωνα με τον Bill Gould το γεγονός αυτό φαίνεται και στους ίδιους ακόμα τόσο περίεργο που ώρες - ώρες δεν νιώθουν καν άνετα να το πουν. 
 
Το θρυλικό συγκρότημα από Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια παρουσίασε στην συναυλία του στο Hype Park το κομμάτι "Μοtherfucker", το οποίο πρόκειται να είναι το πρώτο single του άλμπουμ, και τώρα ο Gould με μια συνέντευξη στο Rolling Stone δίνει ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επικείμενη δισκογραφική δουλειά.
 
Τα πράγματα, λοιπόν έχουν ως εξής: Το “Μοtherfucker” θα κυκλοφορήσει σύντομα και συγκεκριμένα στις 28 Νοεμβρίου από την τελείως ανεξάρτητη εταιρία των Faith No More, Reclamation Records. Αλλά για το πότε θα έχουμε στα χέρια μας ολόκληρο τον δίσκο ο Gould αποδείχθηκε πιο λακωνικός, λέγοντας απλά πως το συγκρότημα δουλεύει και πως το πράγμα έχει ήδη προχωρήσει αρκετά.
 
Λίγο αργότερα στην συζήτηση μίλησε και για τα συνεχή μηνύματα των fans που έπεμεναν τόσα χρόνια να τον ρωτούν εάν είχε σκοπό να δουλέψει πάνω σε κάποιο νέο δίσκο μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ, αλλά εξέφρασε και την αγωνία του για το αν ο δίσκος τελικά θα ακούγεται σαν τον ήχο μερικών πενηντάρηδων που μαζεύτηκαν για να παίξουν μουσική, υπονοόντας πως γίνεται να γεράσουν ακόμα και οι Faith No More.
 
Τέλος, ο Gould έκανε κι ένα σχόλιο ως προς το τι είναι αυτό που άλλαξε στο συγκρότημα τα τελευταία 17 χρόνια και το οποίο πρόκειται να ακούσουμε στην νέα τους δισκογραφική δουλειά: Είναι πλέον καλύτεροι μουσικοί! 
 
{youtube}U8b88US-6ts{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured