Αναστασία Τουρούτογλου

The-Ramones-in-1976-014

Πέθανε και ο Tommy, έγινε χρυσό και το ντεμπούτο τους, πρόκειται να κυκλοφορήσει και καινούργια best-of συλλογή με επιλογές του Morrissey, γενικώς φαίνεται πως η «υπόθεση Ramones» τον τελευταίο καιρό συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Το 2016 συμπληρώνονται 40 χρόνια από την εμφάνιση του σπουδαίου πανκ συγκροτήματος και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι διαχειριστές των δικαιωμάτων των Ramones συζητάνε για μια σειρά από καλλιτεχνικά projects εμπνευσμένα από τη ζωή και την πορεία του γκρουπ.
 
Αυτή τη στιγμή λοιπόν - εκτος από τις επανακυκλοφορίες των άλμπουμς τους - βρίσκονται στα σκαριά μια σειρά από ρούχα, ένα βιβλίο, ένα θεατρικό έργο και μια ταινία με την υπογραφή του μεγάλου Martin Scorsese. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Scorsese, ο οποίος παίζει στα δάκτυλα τις ταινίες αφιερωμένες σε θρύλους της μουσικής (έχει ήδη κάνει τα "Νο Direction Ηοme" για τον Bob Dylan,  "Living In The Material World" για τον George Harrisson και "Shine A Light" για τους Rolling Stones) δουλεύει πάνω στην ιδέα ενός φίλμ για την ιστορία των Ramones εδώ και αρκετό καιρό.
 
Ταυτόχρονα, ο συνδιαχειριστής των πνευματικών δικαιωμάτων του συγκροτήματος, Jeff Jampol, δήλωσε πως υπάρχει και ένα ντοκιμαντερ σε εξέλιξη χωρίς να διευκρινίζει όμως αν πρόκειται για την ταινία του Scorsese ή για ένα ξεχωριστό project.
 
{youtube}N-EKcjpEIGo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured