Αναστασία Τουρούτογλου

Michael-Jackson_hot_pics

Η εφημερίδα New York Post πήρε ξεχωριστές συνεντεύξεις από πέντε γυναίκες που κατά καιρούς είχαν δουλέψει ως καθαρίστριες στο ράντσο της Νeverland και όλες συμφωνούν ότι ο βασιλιάς της ποπ ήταν αφύσικα «βρωμιάρης», «ακατάστατος» και «αηδιαστικός». 
 
Μια από αυτές μάλιστα υπήρξε ιδιαίτερα περιγραφική όταν μίλησε για τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούσαν στην περίφημη έπαυλη. 
 
«Ο Michael πήγαινε στο στάβλο των ζώων, και έπαιρνε τα κόπρανά τους και τα κουβαλούσε στο σπίτι. Κι αν του έλεγες κάτι, απειλούσε να φτιάξει 'χιονόμπαλες' από κοπριά και να στις πετάξει».
 
«Ο Jackson ήταν σχετικά τακτικός και καθαρός μέχρι το 1993, τότε δηλαδή που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου. Όχι μόνο η ψυχολογία του, αλλά ολόκληρη η ζωή του άλλαξε τότε», λέει η καθαρίστρια και συνεχίζει: «Έγινε ο πιο βρώμικος, ο πιο ανθυγιεινός άνθρωπος του Χόλιγουντ!» 
 
 «Το τρομερό είναι πως δε μας άφηνε να του αλλάζουμε τα σεντόνια του κρεβατιού του! Πολλές φορές έμπαινα στα κρυφά στο δωμάτιό του όταν έλειπε και τα άλλαζα" Δεν καταλάβαινα πώς μπορούσε να κοιμάται πάνω σε όλη αυτή τη βρωμιά. Κάλτσες και εσώρουχα πάνω στο κρεβάτι, μισοφαγωμένα κοτόπουλα και τηγανιτές πατάτες, άδεια μπουκάλια κρασιού και ουίσκι στο πάτωμα... Και επίσης, μπορούσες να το μυρίσεις πολύ καλά, ο άνθρωπος ουρούσε στο κρεβάτι, και παρ' όλα αυτά δεν ήθελε να του αλλάζω σεντόνια».
 
Παρ' όλα αυτά το γεγονός ότι μια μέρα ο καναπές και το κρεβάτι του γέμισαν κοριούς κόντεψε να οδηγήσει τον Jackson σε νευρικό κλονισμό. 
 
«Μια φορά το κρεβάτι του και ο καναπές του σαλονιού έπιασαν κοριούς. Άρχισε να φωνάζει 'Βγάλτε τους από δω! Δεν κάνετε καλή δουλειά! Ξέρω ότι έρχεστε από φτωχές χώρες και είστε συνηθισμένες στους κοριούς αλλά εγώ δε μπορώ να ζήσω μ' αυτούς'!». 
 
{youtube}oRdxUFDoQe0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured