Αναστασία Τουρούτογλου

aa0b6cec

Το σπουδαίο hip hop συγκρότημα έδωσε σύσσωμο το παρόν προχθές το βράδυ στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Daily Show" με παρουσιαστή τον Jon Stewart. 
 
Κι όταν λέμε σύσσωμο το εννοούμε στο έπακρο αφού ήταν όλοι τους εκεί: o Ghostface Killah, o RZA, o Raekwon, o Inspectah Deck, o Cappadonna, o Method Man, o U-God και ο Masta Killa έπαιξαν ζωντανά το τραγούδι  "Ron O' Neal", το οποίο θα περιέχεται στον πολυαναμενόμενο δίσκο τους με τίτλο "Α Βetter Tomorrow" που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο. 
 
Ο διάσημος παρουσιαστής μεταξύ άλλων ρώτησε τα μέλη του συγκροτήματος πως αποφάσισαν να δουλέψουν και πάλι πάνω σε μια νέα δισκογραφική δουλειά και η απάντηση ήρθε δια στόματος Ghostface Killah και ήταν αποστομωτική: «Είμαι μέσα για το οτιδήποτε. Μόλις άκουσα για το "A Better Tomorrow" απλά σηκώθηκα και πήγα». 
 
Μια μέρα μετά την εμφάνιση των Wu- Tang Clan στην εκπομπή του Jon Stewart ανακοινώθηκε και επίσημα η κυκλοφορία του νέου τους single "Ron O' Neal" που πήρε το όνομα του από τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Super Fly". 
 
{youtube}cPRKsKwEdUQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured