Αναστασία Τουρούτογλου

MorrisseyBlog20140510TN003

Πριν από λίγες ημέρες ο Morrissey πόσταρε ένα προσωπικό κείμενο στην ιστοσελίδα True-to-You κι έτσι μάθαμε κι εμείς πως συζητάει σοβαρά μια εμφάνιση στην Αθήνα τους επόμενους μήνες. 
 
Εκτός από τα επαγγελματικά του σχέδια όμως, ο Moz σχολίασε με τον γνωστό του απαράμιλλο τρόπο τους πάντες και τα πάντα. Και φυσικά, για ακόμη μια φορά του φταίει ο,τι μπορείτε να φανταστείτε. 
 
Περισσότερο απ' όλα όμως τους φταίει η δισκογραφική του εταιρία γιατί δεν τον έχει στηρίξει αρκετά και οι απανταχού τηλεοπτικοί παραγωγοί γιατί δεν τον προσκάλεσαν να παίξει στις εκπομπές του στα πλαίσια της προώθησης του νέου του δίσκου, World Peace Is None of Your Business. 
 
Φυσικά θα ήταν αδύνατο να μην αφήσει τις μπηχτές του και για την Βρετανική βασιλική οικογένεια για την οποία τα αισθήματα του είναι γνωστά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, για το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι τρώνε ακόμη κρέας, αλλά και για την εξωτερική πολιτική όλων των κρατών του πλανήτη (το τι άκουσαν οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι είναι, σχεδόν, αυτονόητα).
 
Το μεγάλο νέο όμως είναι πως τελικά υπάρχει κάτι σε αυτό τον κόσμο που συμπαθεί ο Morrissey: τα social media. Ο διάσημος καλλιτέχνης συγκεκριμένα έγραψε: "God bless social media!" και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές του που μπήκαν στον κόπο να αγοράσουν τον δίσκο του. 
 
{youtube}MVe1EYjlB14{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured