Αναστασία Τουρούτογλου

10566118_10152614721014540_1685580821_o

Καθώς απείχε 5 χρόνια από τη δισκογραφία, η φετινή της επιστροφή με το Sheezus έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά από το κοινό, που έστειλε το άλμπουμ στο #1 των βρετανικών charts. 
 
Αλλά καθώς το σούσουρο κατακάθεται, οι εντυπώσεις δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικές: μετά από τρία top-10 singles στη σειρά, το "Our Time" κόλλησε εκτός του top-40, ενώ μια νέα δοκιμή με το "URL Badman" απέτυχε παταγωδώς, μένοντας βυθισμένη στο #93.
 
Η Lily Allen ανέλαβε πάντως (κάποιες από) τις ευθύνες της, δικαιώνοντας τον δικό μας Τάσο Μαγιόπουλο για την πρόσφατη αρνητική κριτική του (δες εδώ). Μιλώντας δηλαδή στη Mirror, παραδέχτηκε εμμέσως πως ίσως αυτή τη φορά τα τραγούδια δεν ήταν τόσο καλά, ενώ τόνισε το γεγονός ότι βασίστηκε στη γνώμη τρίτων και δεν ακολούθησε το ένστικτό της, καθώς της έλειπε η αυτοπεποίθηση καθώς ηχογραφούσε το άλμπουμ.
 
Μεγάλο πράγμα το «γνῶθι σαὐτόν», συμπληρώνουμε εμείς, πάντοτε με συμπάθεια προς την Αγγλίδα τραγουδοποιό που μας χάρισε ένα από τα πιο ωραία ποπ άλμπουμ των '00s, 8 χρόνια πριν.  
{youtube}fUYaosyR4bE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured