Αναστασία Τουρούτογλου

dylan_planet-waves_age_francis

Eπειδή ο Bob Dylan δεν έπαιξε ποτέ στο φεστιβάλ του Woodstock (ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο, ούτε στο τρίτο), έπρεπε να βρεθεί κάποια άλλη αφορμή για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι κάποιος έξυπνος επιχειρηματίας άνοιξε στην συγκεκριμένη περιοχή ξενοδοχείο με το όνομα του.
 
Το Dylan Ηοtel βρίσκεται μόλις μερικά μίλια από την Λεωφόρο 28, εκεί όπου βρισκόταν το στούντιο που συνήθιζε να ηχογραφεί ο διάσημος τραγουδοποιός, και έχει την σχεδιαστική υπογραφή του ιδιοκτήτη του, Paul Covello, σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες Cortney και Robert Novogratz.
 
O Covello μίλησε στο Hollywood Reporter για το νέο του απόκτημα, λέγοντας πως «η διακόσμηση διακατέχεται από μια μποέμικη σοφιστικέ αισθητική» και ότι εκτός απ'  τα δωμάτια, τα οποία είναι αφιερωμένα στον Dylan, υπάρχουν και μερικά τα οποία παραπέμπουν σε άλλα...πράγματα σχετιζόμενα με την περιοχή, και πιο συγκεκριμένα με το ιστορικό φεστιβάλ. Τα ονόματα κάποιων από αυτά είναι "Jimi", “The Roadies”, “The Van” και το κορυφαίο όλων:  "The Hippie Chick”! 
 
Δεν ξέρω πόσο μποέμικη και σοφιστικέ είναι η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου ούτε πόσο χίπισσα ήταν, στην τελική, αυτή η γκόμενα για την οποία ονόμασαν έτσι το δωμάτιο, πάντως ο Covello από management σκίζει...
 
{youtube}fFCZ49drEh8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured