Αναστασία Τουρούτογλου

kanye-west-4063

Πυρετωδώς δουλεύει αυτή την περίοδο ο Kanye West αφού ετοιμάζει τον καινούργιο του δίσκο 1μόλις χρόνο μετά την κυκλοφορία του -πολύ καλού- Yeezus. Και την Kim που την αφήνει τόσες ώρες, νιόπαντρος άνθρωπος;
 
Όπου και να την αφήνει πάντως, δεν φαίνεται να έχει σκοπό να μειώσει τις ώρες εργασίας του, αφού το έχει βάλει σκοπό το νέο album να είναι έτοιμο το πολύ μέχρι τον Σεπτέμβριο. 
 
Σύμφωνα με τον ίδιο όλα άρχισαν όταν ολοκλήρωσε ένα τραγούδι, το οποίο σκοπεύει να είναι και το πρώτο singe που θα κυκλοφορήσει μέσα από τη νέα του δισκογραφική δουλειά. Σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στην ηχογράφηση του συγκεκριμένου τραγουδιού λέγοντας πως, «είναι πόσο καλό που ο υπόλοιπος δίσκος θα πρέπει να δώσει μάχη για να το ισορροπήσει. Με έκανε να θέλω να γράψω περισσότερα. Ήταν ένα τραγούδι και ξαφνικά γεννήθηκε άλλο ένα, και μετά άλλο ένα... ». Εντάξει, είναι προφανές ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον άκρατο ενθουσιασμό του. 
 
Α, να μην το ξέχασω. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης είπε ότι τα τραγούδια που έχει γράψει μέχρι τώρα του μιλάνε. Τι του λένε; «Μου λένε, είσαι ένας υπέροχος μουσικός και έγραψες αυτά τα καταπληκτικά τραγούδια, που σημαίνουν τόσα πολλά. Και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι τόσο σημαντικό». 
 
Πάει αυτός, την ψώνισε. 
{youtube}SPxkp2F-nAQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured