Αναστασία Τουρούτογλου

Weird_Al

Στους Αμερικάνους και σε όσους ασχολούνται με τη σόου μπιζ στις Η.Π.Α. είναι γνωστό –χρόνια τώρα– ότι ο "Weird Al" Yankovic δεν έχει τον θεό του. Αυτή τη φορά όμως, με την καμπάνια ένα βιντεοκλίπ την ημέρα με την οποία λανσάρει το πρόσφατο άλμπουμ του Mandatory Fun, έχει καταφέρει να γίνει γνωστός και διεθνώς.
 
Στα βιντεοκλίπ αυτά βάζει στο στόχαστρό του επιτυχίες από τον Pharrell Williams, τον Robin Thicke, τη Lorde και άλλους διάσημους των τελευταίων χρόνων. Και τους αλλάζει τα φώτα στο στιχουργικό επίπεδο, προκειμένου να κοροϊδέψει όποια μοντέρνα συμπεριφορική βρίσκει κακόγουστη και υπερβολική.
 
Πατώντας ας πούμε στον σύνδεσμο ακριβώς από κάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σπαρταριστό "Tucky", με το οποίο ο Yankovic κοροϊδεύει το "Lucky" του Pharrell Williams –δώστε βάση λ.χ. στον στίχο «I would live-Tweet a funeral / Take selfies with the deceased»! Στο πλευρό του θα δείτε επίσης τον Jack Black, μα και άλλες διάσημες (στις Η.Π.Α.) περσόνες: Eric Stonestreet, Kristen Schaal, Margaret Cho, and Aisha Tyler. 
 
{youtube}XsWo8apgLys{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured