Στυλιανός Τζιρίτας

francisbean4x-horizontal

Η Lana Del Rey μάλλον έχει βρει το μπελά της, πολλοί υποστηρίζουν δικαίως και μάλλον έχουν ένα μικρό δίκιο όταν κάνεις τόσο ανοιχτές σε ερμηνείες δηλώσεις. Και ναι μεν η Lana δήλωσε ότι δεν είπε αυτό ακριβώς στον ρεπόρτερ της εφημερίδας Guardian (περί θανάτου της και ευχολογίου γύρω από αυτόν από την ίδια και το πόσο ρομαντικό της φαίνεται το γεγονός του θανάτου ενός μουσικού όπως στις περιπτώσεις των Kurt Cobain και Amy Winehouse. Από τότε(ς) έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για την Lana Del Rey και δέχεται κριτική σε σχόλια στο fb και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από όλο τον πλανήτη. Κι το κερασάκι στην τούρτα ήρθε μόλις εχθές.

Η Frances Bean Cobain, η κόρη του Kurt Cobain σε tweet λοιπόν ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τρέφει κανένα αρνητικό συναίσθημα απέναντι στη Lana ούτε τώρα αλλά ούτε είχε να “επιδείξει” κάτι τέτοιο στο παρελθόν, εχθές το πρωί (23/6) έγραψε μέσω του λογαριασμού της στο twitter ότι «Ο θάνατος νεαρών μουσικών δεν έχει τίποτα το ρομαντικό.» Για να συνεχίσει σε μια ομοβροντία μηνυμάτων ότι «Δε γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου ακριβώς επειδή πέθανε νωρίς και αυτό έχει αναχθεί σε ένα άθλιο κατόρθωμα επειδή άνθρωποι σαν και σένα σκέπτονται ότι είναι cool”.

Να σημειώσουμε ότι αργότερα τα μηνύματα σβήστηκαν

Στη φωτογραφία φυσικά είναι η Frances Bean με την, «άντε να βγάλεις συμπέρασμα τι σκέφτεται κάθε φορά» μητέρα της, Courtney Love.  

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured