Δελτίο Τύπου

Ty_Segall1an567

Μια ιστορία μας έχει μείνει από το πέρασμα του Ty Segall στην Ελλάδα το 2012: μετά το πέρας της εμφάνισης του στην Αθήνα, ρωτήσαμε τι σχέδια έχει για του χρόνου. Η απάντηση του ίσως ήταν ενδεικτική: “Του χρόνου είναι η σειρά του Mikal”(κάτι παραπάνω ήξερε για τον δίσκο που ετοίμαζε ο παιδικός του φίλος και μπασίστας του Ty Segall Band). Ε, για τον άνθρωπο που έχει ανακηρυχθεί από τα μουσικά ΜΜΕ ως το μεγαλύτερο ταλέντο της αναβίωσης του garage rock στην Βόρεια Καλιφόρνια, αυτή είναι μια απάντηση λίαν ενδεικτική ενός ιδιαίτερου χαρακτήρα. Και επειδή τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε να τους ξαναβλέπουμε, είναι χαρά μας να υποδεχτούμε τον Ty και την μπάντα του για δεύτερη φορά στην Αθήνα.

Βέβαια, σαν κάθε καλός μουσικός, ο Ty δεν κράτησε και ακριβώς τον λόγο του. Λίγο καιρό πριν την επίσκεψη του στα μέρη μας κυκλοφόρησε το Twins (Drag City, 2012), έναν δίσκο μίξη άγριου και λυσσασμένου garage rock και πιο εσωτερικών κομματιών όπου παρέλασαν και αναφέρθηκαν όλα τα φιλαράκια του (Τhee Oh Sees, Sic Alps, White Fence, Ty Segall Band). To 2013 επίσης μας έφερε την κυκλοφορία του παλιού του μουσικού σχήματος με τον Mikal Cronin ως The Traditional Fools (In The Red, 2012), την βοήθεια του στην δεύτερη σόλο προσπάθεια του παιδικού του φίλου (MCII, Merge, 2013) και εν τέλει τον δικό του δίσκο Sleeper (Drag City, 2013).

Την συναυλία του Ty Segall θα ανοίξουν οι The Callas, φρέσκοι από την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου Am I Vertical? (Inner Ear, 2013) σε παραγωγή του Jim Sclavunos (έχει πολύ ωραίο μούσι) που λαμβάνει κριτικές σπάνιες για ένα συγκρότημα από το Μπρούκλιν (από εκεί είναι, όπως τουλάχιστον είπε το περιοδικό Mojo). Με DIY ρίζες και παρουσία στην δισκογραφία από το 2004, με άπειρες εγχώριες και διεθνείς ζωντανές εμφανίσεις, το συγκρότημα που ήταν κάποτε αναπόσπαστο κομμάτι των εν γένει καλλιτεχνικών ανησυχιών των αδελφών Ιωνά έχει πλέον παγιωθεί, με την παρουσία της Χρυσάνθης και της Μαριλένας, σε ένα συναρπαστικό μείγμα art και γκαράζ rock που παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του. Αναμένατε λοιπόν μια ιδανική συνύπαρξη με τον Ty, τον Mikal και τα άλλα παιδιά.

TY SEGALL w/ The Callas

www.anclub.gr

Τετάρτη 4 Ιουνίου

*Πόρτες: 21:00

*Είσοδος: 20 ευρώ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured