Στυλιανός Τζιρίτας

article-2622409-1DA4BCD800000578-417_634x724

Το ότι ο Prince είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά είναι γνωστό από το 2001. Όπως επίσης επισήμαινε σε πρόσφατη συνέντευξη του στους νέους του δίσκους δε χρησιμοποιεί γλώσσα που μπορεί να ακουστεί υποτιμητική για γυναίκες ή να χαρακτηριστεί ως σεξουαλική. Αυτό που δεν είναι γνωστό όμως είναι ότι στις συναυλίες του πια δεν παίζει υλικό από δίσκους όπου κατά τη γνώμη του η γλώσσα των στίχων είναι ακραία. Πιθανών να ομιλεί για τους πρώτους τρεις δίσκους ης καριέρας του, αν ρίξουμε και μια πρόχειρη ματιά στο play list πρόσφατων συναυλιών του. Πάντως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά:

«Θα έβριζε κάποιος μπροστά στη μητέρα του; Στην αδελφή του; με την ίδια λογική και εγώ από τη στιγμή που έχω 4 γυναίκες στη μπάντα δε βρίζω ούτε καν στις πρόβες, πόσο μάλλον στις συναυλίες…»

Το άλλο που κάνει εντύπωση σαφώς είναι το νέο του συμβόλαιο με την Warner, με την οποία συμφώνησε να κάνουν επανέκδοση και μάλιστα επαυξημένη του όλων των δίσκων του. Να θυμίζουμε ότι στα τέλη της δεκαετίας του 90 η φράση «O Prince είναι στα μαχαίρια με την εταιρεία του» ήταν μάλλον επιεικής και η κατάσταση του θύμιζε τις αντιμαχίες του αείμνηστου Στέλιου Καζαντζίδη με τις εδώ εταιρείες. 

{youtube}s2vlqYYScZQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured