flaminglipsss

Γράφαμε στις αρχές του προηγούμενου μήνα για το κοινό EP των Flaming Lips και Tame Impala. Το EP θα περιέχει, όπως έχουμε πει, τέσσερα κομμάτια: κάθε μπάντα διασκευάζει δύο κομμάτια από την άλλη. Το βινύλιο (γιατί τέτοιο θα είναι) θα πωλείται στις κοινές τους εμφανίσεις ανά την Αμερική.

Οι Flaming Lips έχουν διασκευάσει το "Runway, Houses, City, Clouds" και το "Elephant" και οι Tame Impala τα "Are You a Hypnotist?" και "Silver Trembling Hands". Η διασκευή των Lips στο "Elephant" έγινε ήδη διαθέσιμη.

Οι Flaming Lips, όμως, έχουν ηχογραφήσει και ένα EP με έξι κομμάτια. Το EP περιέχει μουσική εμπνευσμένη από (και για) την ταινία Ender's Game. Το "Peace Sword (Open Your Heart)" γράφτηκε ειδικά για το συγκεκριμένο φιλμ, ενώ τα άλλα πέντε κομμάτια είχαν ως έμπνευση το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε αυτό. Στην ταινία Ender's Game πρωταγωνιστούν οι Ben Kingsley και Harrison Ford, ενώ η ιστορία της λαμβάνει χώρα στο άμεσο μέλλον. Το Peace Sword μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά, ενώ άρχισε να προβάλλεται και η ταινία. Οι εκδόσεις σε CD και limited edition βινύλιο θα ακολουθήσουν στις 29 Νοεμβρίου.

{youtube}nCBuHnBPh94{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured