Στυλιανός Τζιρίτας

Μαζέψαμε μερικά από πλέον συλλεκτικά δισκογραφήματα που κυκλοφόρησαν το Σάββατο για τον εορτασμό της Record Day Store στις ΗΠΑ, για να έχετε στόχο για τις επόμενες εξορμήσεις σας στο ebay ή οπουδήποτε αλλού θα ξεμυτίσουν (στα σίγουρα) κάποιες από τις παρακάτω συλλεκτικές εκδόσεις:

*Television > Live at the Old Waldorf
Η μυθική μπάντα σε ένα bootleg του 1978 που όμως έχει υποστεί remaster, ακούγεται καθαρότατα το super group του Tom Verlaine σε 2πλό λευκό βινύλιο.

*Nirvana > Hormoaning    &
Sonic Youth > Whores Moaning
Αμφότερα σε βινύλιο, αμφότερα EP και αμφότερα μέχρι το Σάββατο σε έκδοση αποκλειστικά για την Αυστραλέζικη αγορά μιας και εκδόθηκαν για την κοινή τουρνέ των δύο συγκροτημάτων στον τόπο των Αβοριγίνων το 1992.

*Various Artists > Guided By Voices Tribute: Sing For Your Meat
Tribute cd που εμπεριέχει διασκευές από Thurston Moore, Lou Barlow, Flaming Lips μεταξύ άλλων...

*Daft Punk > Tron Legacy
Οι Γάλλοι εκδίδουν και σε βινύλιο ένα από τα πλέον επιτυχημένα (εμπορικά και καλλιτεχνικά) soundtrack των τελευταίων χρόνων.

*Bob Dylan > Bob Dylan in Concert: Brandeis University 1963
Όντας νεαρότατος ακόμα ο κύριος Zimmerman (μόλις 21 χρονών) παίζει ζωντανά στο ετήσιο Folk Festival στο Waltham της Μασαχουσέτης στις 10 Μαΐου του 1963. Αποκλειστικά σε βινύλιο και αυτή η έκδοση

*Pink Floyd >  London 66/67
Ζωντανή ηχογράφηση σε διπλό λευκό βινύλιο με τον Syd Barrett να ηγείται ακόμα της τετράδας.

*Radiohead > Supercollider
Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε τις γνωστές διαρροές του υλικού αυτού του 12’’ στο διαδίκτυο αλλά το επίσης ενδιαφέρον είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μία εξαίρεση σχετικά με τις ΗΠΑ μιας και δεν κυκλοφόρησε εκεί οπότε τις επόμενες ημέρες τα γεράκια από την άλλη άκρη του Ατλαντικού θα ψάχνουν απεγνωσμένα στο ίντερνετ για μία από τις μόλις 2000 κόπιες.

*Foo Fighters > Medium Rare
Αποκλειστικά σε βινύλιο η συλλογή από διασκευές που έχει κάνει η μπάντα σε τραγούδια των Paul McCartney, Prince, Pink Floyd, Who και πολλών άλλων…

*The Flaming Lips > Heady Nuggs The First 5 Warner Bros. Records 1992-2002
Σε βινύλιο οι 5 δίσκοι (όλοι μαζί μέσα σε καλαίσθητη έκδοση που εμπεριέχει πλήθος πληροφοριών και ανέκδοτων φωτογραφιών) που έχτισαν το μύθο της αμερικάνικης μπάντας… Hit to Death in the Future Head/Transmissions From the Satellite Heart/Clouds Taste Metallic/The Soft Bulletin/Yoshimi Battles the Pink Robots


{youtube width="480" height="300"}dZlOZ19Itos{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured