Στυλιανός Τζιρίτας

Scott Columbus, πρώην ντράμμερ των Manowar απεβίωσε, χωρίς όμως να γίνουν περαιτέρω γνωστές λεπτομέρειες από το οικογενειακό του περιβάλλον για την αιτία . Ο Columbus ήταν με τη μπάντα από το 1983 έως και το 1991, για να επιστρέψει 4 χρόνια αργότερα και να φύγει οριστικά το 2008. Αυτή την εποχή δούλευε πάνω σε ένα project που είχε ονομάσει Instrumetal ενώ οι Manowar σε ανακοίνωση που εξέδωσαν
για τον μόλις 54χρονο εκλιπόντα ανέφεραν μεταξύ άλλων «Με μεγάλη λύπη σας πληροφορούμε το θάνατο του αδελφού μας Scott. Σπάνιο ταλέντο, σπάνια προσωπικότητα και πατέρας, φίλος και αδελφός για εμάς…»

Rest In Peace και από εμάς…

*Αν και διατυμπάνιζε ότι στους Thin Lizzy είχε απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία σε αντίθεση με τους Def Leppard που οι υποχρεώσεις του είναι πολλές και ο ρόλος του μικρότερος σε σχέση με τον έτερο κιθαρίστα της μπάντας, τον Rick Savage), ο Vivian Campell αποχωρεί από τους συμπατριώτες του Ιρλανδούς για να είναι 100% διαθέσιμος στο επερχόμενο βαρύ πρόγραμμα (καινούργιος δίσκος, νέα παγκόσμια τουρνέ) των Κωφών Λεοπαρδάλεων.
Η τελευταία συναυλία του Campell με τους Lizzy θα είναι στις 28 Μαΐου Slaine Castle (Ιρλανδία) ενώ αμέσως μετά τη θέση του θα καταλάβει ο τωρινός κιθαρίστας των Gun n Roses, Richard Fortus.


{youtube width="480" height="300"}oWkDoW3lACA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured