Στυλιανός Τζιρίτας

Ο Pete Doherty είναι γνωστό ότι προσπαθεί να σταθεί όχι μόνο σε ένα ίσιο δρόμο αλλά και να βελτιώσει ελαφρώς την εικόνα του στο κοινό.
Από τη μία λοιπόν ανέλαβε και εκτελεί ήδη τα χρέη του ως ηθοποιός πια σε γερμανική παραγωγή The Confession of a Child of the Century μαζί με την Charlotte Gainsbourg. Η ταινία πραγματεύεται τα έργα και τις ημέρες του συγγραφέα (και διάσημου αλκοολικού…) Alfred de Musset, και ο Doherty υποδύεται τον προαναφερθέντα.

"Το σενάριο επικεντρώνει σε ένα ερωτικό τρίγωνο και είναι γεμάτο ένταση και ρομαντισμό» είπε σχετικά ο Doherty. "Δεν ξέρω αν είμαι καλός ηθοποιός αλλά όλοι στα γυρίσματα μου λένε ότι τα πάω καλά"

{youtube width="480" height="300"}DynOaY8hmHc{/youtube}

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων ο Doherty κατοικοεδρεύει αυτή την εποχή στο Βερολίνο και εδώ ακριβώς μπαίνει η δεύτερη παράμετρος στην ιστορία μας. Από ένα μικρό άρθρο στην Guardian ξεκίνησε ένα ρεπορτάζ που έχει φτάσει αισίως στη γερμανική τηλεόραση όπου και μία γυναίκα δηλώνει ότι ο Doherty μαζί με άλλους 2 μεθυσμένους φίλους του έκαναν επιδρομή σε τοπικό δισκάδικο και άρπαξαν αρκετά cds (και φυσικά μετά τράπηκαν σε άτακτη φυγή). Ελπίζουμε να μην είναι έτσι διότι μετά ο Doherty θα έχει φτάσει στα όρια της ιλαροτραγωδίας…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured