news.team

H βρετανική εταιρεία And Vynily ξεκίνησε τις εργασίες της το καλοκαίρι του 2010 και προσφέρει την εξής περίεργη υπηρεσία. Σε όσους έχουν αποφασίσει να αποτεφρωθούν δίνεται η δυνατότητα (με τις στάχτες που θα περισυλλεγούν  μετά την καύση) να δημιουργηθούν μέχρι και 20 κόπιες είναι η δυνατότητα, δίσκοι βινυλίου που θα μοιραστούν στους ανθρώπους που θα έχει προεπιλέξει ο εκλιπών. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Jason Leach που από το 1991 είναι η επίσης ιδρυτής πολλών dance labels όπως η House of Fix, η Daftwerk και η Death to Vinyl.
.
Το βασικό πακέτο υπηρεσιών στοιχίζει 2000 λίρες, μπορείτε να έχετε ακόμα και σύνθεση γραμμένη ειδικά από εσάς από τους συνθέτες που είναι συμβαλλόμενοι με την εταιρεία ή μπορείτε να αποτυπώσετε τη φωνή σας ή κάποια τραγούδια ή ήχους που σας αρέσουν.
Μπορεί να ακούγεται αρκετά μακάβριο αλλά ο Leach σημειώνει ότι όταν σκόρπιζαν τις στάχτες του παππού του μέσα από μία βάρκα στον αγαπημένο του ποταμό βίωσαν ως οικογένεια μία ανάλογη με τον Μεγάλο Λεμπόφσκι εμπειρία όπου ο αέρας τους γύρισε τον κονιορτοποιημένο παππού πάνω τους και από τότε κατάλαβε ότι θα πρέπει να υπάρχει μια διαφορετική οδός για τους λάτρεις του βινυλίου.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured