news.team

Πριν από μερικούς μήνες οι Primal Scream ανακοίνωναν ότι θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το 'Screamadelica' και σήμερα αποφάσισαν και την επανεκδοσή του μέσα στην επόμενη χρονιά, και συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου - στην 20η επέτειο από την πρώτη κυκλοφορία του δίσκου. Την επεξεργασία των τραγουδιών έχει αναλάβει η ίδια η μπάντα μαζί με τον Kevin Shields των My Bloody Valentine.

Η συλλεκτική έκδοση του album θα περιλαμβάνει 4 CDs και μαζί ένθετο το βινύλιο 'Live In LA, 1991' με την συναυλία των Primal Scream. Επιπλέον θα υπάρχει και ένα CD με remixes από συμμετέχοντες καλλιτέχνες καθώς και μια remastered έκδοση του 'Dixie-Narco' EP (1992).
Ένα ημίωρο documentary με τίτλο ‘The Making Of 'Screamadelica’ θα περιλαμβάνεται επίσης στη συλλεκτική έκδοση, μαζί με ένα βιβλίο 50 σελίδων.

Το ‘Screamadelica’ θεωρείται ένα κλασικό πλέον album στην ιστορία της μπάντας –και όχι μόνο- , με τραγούδια όπως τα 'Moving On Up', 'Loaded' και το δεκάλεπτης διάρκειας 'Come Together'.

Οι Primal Scream, που δεν έχουν παίξει ποτέ στο παρελθόν αυτό το album ζωντανά, θα βρίσκονται στις 27 Νοεμβρίου στη σκηνή του London Olympia.

http://screamadelica20.com/gb/home/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured